A Szent Korona Őfelsége

A Mindenséggel mérd magad!

Május 13.

Szűz Mária első megjelenése Fatimában

 

1917. május 13.-án jelent meg először Szűz Mária Fatimában 3 gyermeknek. Majd ezt követően még ötször megjelent nekik, minden hónap 13.-án, és a július 13.-ai jelenéskor 3 titkot mutatott-mondott meg a gyermekeknek:

1. A pokol látomása volt. Emberi formájú démonokat és lelkeket láttak a pokolban.

2. A világháború (később kiderült, hogy az I.) a végéhez közeledik, de ha nem hagyják abba Isten megbántását, akkor egy újabb, még szörnyűbb háború fog következni. (A II. világháború, be is következett.) Majd Mária, Oroszország felajánlását kérte Szeplőtelen Szívének: „Ha kérésemet teljesítik, Oroszország meg fog térni, és béke lesz. Ha nem, elterjeszti tévtanait a világban, háborúkat és az Egyház üldözését okozva.” (Ez be is következett!) Oroszország felajánlására csak későn, 1942. december 8.-án XII. Pius által került sor, de nem hitelesen, ugyanis sok püspök nem vett részt a felajánló szertartáson! Ezért II. János-Pál 1984-ben megismételte, most már a világ püspökeivel, de ekkor sem érvényesen.

3. A harmadik titok ma is csak részben ismert!

Egy látomás, melyben a pápa („fehérbe öltözött püspök”), püspökök, papok, szerzetesek, világi emberek mennek egy meredek hegyre, egy kereszthez. Felérkeznek, ahol egy csoport katona megöli őket. Sokan elpusztulnak, a sátán uralkodik, békétlenséget, hitetlenséget gerjeszt. (Ismerősek ugye?)

 

Adja Isten, hogy ne úgy legyen… Ámen